GANA HAIR SALON

The Door Interiors Sdn Bhd has recently refurbished a hair salon in Sri Petaling, which was designed and built in response to a brief from the owner for a "barbershop unlike all others" without varying its original tradition

Well designed appealing wall feature Logo will be highlight of the scene.  Wooden looking Counter with the design specifically requested by the Owner has added the versatility with the top hung cabinet been custom made to store the barber's products.

The door has created a unique experience in a minimalistic environment that put the spotlight/hanging pendant lights at their stations without compromising on the spaces functionality.

Existing flooring was stripped out and replace with brand new Tiles while the walls were painted to create a neutral backdrop.

Hair Cut area/Grooming stations are arranged along the wall, featuring semi tall mirrors, inlaid with a dark frame, the working table  provide a comfortable environment and where customers get their hair cut and coloured while seated at luxury looking chairs.

Spacious hair washing area with the bright neat wall &  floor tiles has added to its functionality perfectly.

The team has successfully completed another commercial project for the year...

© 2018 The Door Interiors Sdn Bhd
All Rights Reserved.
Developed by Crunchy Frog Productions
Follow Us
Share This